Soita 03 212 8000

Huoltopalvelut ja varaosatoimitukset Ourexin asiakkaille

1. Miten tilata varaosia Ourexin asiakkaille?

Ourex tarjoaa helpon ja luotettavan tavan tilata varaosia asiakkaillemme. Voit tilata varaosia suoraan verkkosivujemme lomakkeen kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.  Muista mainita varaosan nimi, tuotenumero ja tarvittava määrä tilauksessasi. Voit myös lähettää meille sähköpostia tai soittaa ja kertoa varaosien tarpeestasi. Tarvittavat varaosat toimitetaan suoraan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen nopeasti ja luotettavasti. Huoltopalvelumme auttavat tarvittaessa myös varaosien asentamisessa ja vaihtamisessa.

2. Miten hyödyntää Ourexin huoltopalveluita?

Ourex tarjoaa kattavat huoltopalvelut asiakkaidemme tarpeisiin. Jos ilmanpuhdistusjärjestelmänne vaatii huoltoa tai korjausta, voitte ottaa meihin yhteyttä ja sopia huoltokäynnistä. Huoltopalvelumme ammattilaiset tarkistavat ja korjaavat ilmanpuhdistusjärjestelmänne tarpeen mukaan. Voit varata huoltokäynnin verkkosivuiltamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Huoltopalvelumme auttavat myös varaosien hankinnassa ja vaihtamisessa. Säännöllinen huolto ja ylläpito varmistavat ilmanpuhdistusjärjestelmänne tehokkuuden ja pitkän käyttöiän. Huoltopalvelumme ovat saatavilla nopealla reagointiajalla ja tarjoavat luotettavaa palvelua asiakkaillemme.

3. Miten varmistaa Ourexin varaosatoimitusten nopeus ja tarkkuus?

Ourex takaa varaosatoimitusten nopeuden ja tarkkuuden asiakkaillemme. Varastomme on täynnä laadukkaita varaosia erilaisiin ilmanpuhdistusjärjestelmiin. Näin voimme taata varaosien saatavuuden nopeasti ja varmistaa, että saat tarvitsemasi osat juuri silloin kun niitä tarvitset. Kaikki varaosat käyvät läpi tiukan laadunvalvonnan varmistaaksemme niiden toimivuuden ja kestävyyden. Lisäksi yhteistyökumppaneidemme verkosto takaa, että saat tarvitsemasi varaosat myös silloin, kun ne eivät ole suoraan varastossamme. Voit luottaa Ourexiin varaosien toimittamisessa ja tiedät, että saat nopean ja tarkan palvelun jokaisella tilauksella.

Aiheeseen liittyvät artikkelit