Soita 03 212 8000

Kojalla puhdas ilma on osa työturvallisuutta

Koja Oy kehittää ja valmistaa korkealaatuisia ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja sekä puhaltimia raskaan teollisuuden tarpeisiin. Tampereen toimipisteellä valmistetaan prosessipuhaltimia, energia-, metsä-, metalli-, kaivos- ja lasiteollisuuteen.

Koja haluaa varmistaa henkilöstölle turvallisen ja miellyttävän työympäristön, joten Tampereen toimipisteellä hitsauskäryjen paikallispoistoon on kiinnitetty erityistä huomiota.

Vuonna 2017 Ourex Oy toimitti tanskalaisen V.Aa. Gram:n suodatinyksiköt, sekä ruotsalaisen Fumex:n kohdepoistot hitsaus- ja leikkaustöitä varten.

Laitteet ovat toimineet hyvin ja ne imevät tehokkaasti hitsauskäryt pois

Hannu Savolainen, Koja Oy

Kymmenkunta erilaista suodatinyksikköä käsittävä järjestelmä hyvän yleisilmastoinnin lisänä, suodattaa ja palauttaa hitsauskäryt takaisin tuotantotilaan lisäten työhyvinvointia, sekä säästäen kokonaisenergiakulutusta.

Helppokäyttöiset ja kevyet hitsausimuletkustot tuovat myös lisää työmukavuutta.

Hyvin hoidettu ilmastointi vähentää myös kuvaa hitsaustyön likaisuudesta, sekä turvattomuudesta ja näin ollen lisää positiivista kuvaa yrityksestä ja sen suhtautumisesta työntekijöidensä työturvallisuuteen. Erityisesti asiakkaiden silmissä puhtaat työtilat lisäävät luottamusta. On myös syytä huomioida, että kohdepoistot suojelevat epäpuhtauksilta työntekijän lisäksi myös tuotantolaitteita sekä lopputuotetta, kertoo Ourex Oy:n tekninen myyjä Jarkko Rikala.

IMG
V.Å. Gram:n FL suodatinyksiköt