Soita 03 212 8000

Kuinka hitsauskäryn kohdepoisto parantaa ilmanpuhtautta

Miten hitsauskäryn kohdepoisto parantaa ilmanpuhtautta

Hitsauskäry voi aiheuttaa haitallisen työympäristön ja vaikuttaa haitallisesti ilman laatuun. Hitsauksen yhteydessä ilmaan vapautuu monia epäpuhtauksia, kuten pölyä, höyryjä, käryä ja kaasuja. Nämä epäpuhtaudet voivat vaikuttaa sekä hitsaajan terveyteen että yleiseen ilman laatuun työpaikalla. Onneksi Ourexilla on ratkaisu tähän ongelmaan – hitsauskäryn kohdepoisto. Tässä artikkelissa selitämme, miten hitsauskäryn kohdepoisto toimii ja kuinka se auttaa parantamaan ilmanpuhtautta.

Mikä on hitsauskäryn kohdepoisto

Hitsauskäryn kohdepoisto on prosessi, jossa hitsauksen yhteydessä syntyvä ilma puhdistetaan ja epäpuhtaudet poistetaan suoraan niiden lähteestä. Tämä tarkoittaa sitä, että hitsauskäryä ei leviä työympäristöön eikä se pääse sekoittumaan muihin tiloihin tai ilmanvaihtojärjestelmiin. Hitsauskäryn kohdepoisto sisältää tehokkaan imurin tai poistoputken, joka on suunnattu hitsauksen työalueelle. Näin imuroidaan suurempi osa syntyyvästä kärystä suoraan lähtöpisteestä, mikä vähentää käryn leviämisriskiä.

Kuinka hitsauskäryn kohdepoisto toimii

Hitsauskäryn kohdepoisto toimii varmistamalla, että haitalliset epäpuhtaudet poistetaan ilmasta saman tien niiden syntypaikalta. Ourexin hitsauskäryn kohdepoistojärjestelmässä on voimakas imu, joka imee käryt ja epäpuhtaudet suoraan hitsausalueelta. Imua voi säätää tarpeen mukaan, jolloin varmistetaan tehokas ja turvallinen poistaminen ilmanvaihtojärjestelmää kuormittamatta. Hitsauskäryn poistojärjestelmään voidaan myös liittää suodatusjärjestelmä, joka poistaa pienhiukkaset ilmasta ja parantaa ilmanlaatua entisestään. Näin puhdistettu ilma voidaan palauttaa takaisin työskentelytilaan, mikä tarjoaa puhtaamman ja turvallisemman työympäristön hitsaajille ja muille työntekijöille.