Soita 03 212 8000

Miten toteuttaa hitsauskäryn kohdepoisto tehokkaasti

Miten valita oikeat suodattimet hitsauskäryn kohdepoistoon?

Oikeiden suodattimien valitseminen hitsauskäryn kohdepoistoon on tärkeää, jotta työympäristö pysyy puhtaana ja työntekijät voivat työskennellä turvallisesti. Ourex tarjoaa laajan valikoiman suodattimia ilmanpuhdistukseen, ja tässä osiossa annamme vinkkejä oikeiden suodattimien valintaan.

1. Ensimmäinen askel oikeiden suodattimien valinnassa on selvittää käytettävän hitsausmenetelmän ominaisuudet. Tämä auttaa sinua määrittämään, millaisia epäpuhtauksia syntyy hitsauksen aikana. Tunnemme eri hitsauksen eri menetelmät, joten voimme auttaa sinua löytämään oikeat suodattimet juuri sinun hitsausprosessiisi.

2. Huomioi tarpeesi: Hitsauskäryn kohdepoisto tapahtuu usein suodatinjärjestelmän avulla. On tärkeää huomioida koko järjestelmän ilmavirta ja pystyä mitoittamaan tarpeeksi tehokkaat suodattimet. Ourex tekee asennukset ja mitoitukset asiakaskohtaisesti, joten voit luottaa siihen, että suodattimet asennetaan oikein ja että suodatinjärjestelmä toimii optimaalisesti.

Miten ylläpitää ja huoltaa suodattimia oikein?

Suodattimien oikea ylläpito ja huolto ovat avainasemassa hitsauskäryn kohdepoiston tehokkaassa toiminnassa. Seuraavassa kerromme, miten voit pitää suodattimet kunnossa ja varmistaa niiden optimaalisen suorituskyvyn.

1. Säännöllinen puhdistus: Suodattimien puhdistaminen säännöllisesti on tärkeää niiden tehokkuuden säilyttämiseksi. Tämän hoitaa yleensä suodatusjärjestelmien automatiikka.  Ourex tarjoaa myös huoltopalveluita, joihin kuuluu suodattimien vaihto, joten voit luottaa ammattilaisten apuun, jos tarvitset apua suodattimien kunnossapidossa.

2. Suodattimien vaihto: Suodattimien vaihtaminen on välttämätöntä, kun ne tulevat tiensä päähän. Ourex tarjoaa suodattimien varaosatoimituksia, joten voit helposti hankkia uudet suodattimet tarvittaessa. Suosittelemme vaihtamaan suodattimet säännöllisesti, jotta ilma pysyy puhtaana hitsauskäryn vaikutuksilta.

Miten sijoittaa hitsauskäryn kohdepoistolaite optimaalisesti?

Optimaalinen sijoitus hitsauskäryn kohdepoistoon on tärkeää, jotta saadaan paras mahdollinen pölyn ja kaasujen käsittely. Ourexilla on pitkä kokemus ilmanpuhdistusjärjestelmien asennuksista, ja seuraavassa annamme vinkkejä miten sijoittaa hitsauskäryn kohdepoistolaitteesi optimaalisesti.

1. Laite lähelle hitsauspistettä: Kohdepoistolaite tulisi sijaita mahdollisimman lähellä hitsauspistettä, jotta se voi poistaa kertyneen käryn ja savun tehokkaasti. Näin varmistetaan, että haitalliset aineet eivät leviä työympäristöön ja työntekijät voivat työskennellä turvallisesti.

2. Oikea ilmavirta ja imuaukon sijoittelu: On tärkeää varmistaa, että kohdepoistolaitteessa on riittävä ilmavirta, jotta se voi tehokkaasti poistaa käryn ja kaasut. Oikea imuaukon sijoittelu on myös tärkeää, jotta se pystyy keräämään käryn mahdollisimman tehokkaasti. Ourexin asiantuntijat tekevät tarvittavat mitoitukset ja asennukset, joten voit luottaa siihen, että kohdepoistolaitteesi sijoitetaan optimaalisesti.

Aiheeseen liittyvät artikkelit