Soita 03 212 8000

Ourex: Parantamassa laboratorioiden ilmanlaatua yliopistoissa

Keskity puhtaasti laboratorioiden ilmanvaihtoon yliopistoissa

Ourex on alan johtava yritys, joka keskittyy laboratorioiden ilmanvaihtoon yliopistoissa. Tarjoamme ratkaisuja ilmanpuhtauden haasteisiin, poistamalla haitalliset pölyt, käryt, kaasut, höyryt ja muut epäpuhtaudet työympäristöstäsi. Yliopistojen laboratoriot ovat herkkiä ympäristöjä, joissa tarvitaan erityistä huomiota ilmanvaihdon suunnitteluun ja toteutukseen, ja Ourex on luotettava kumppani tässä tehtävässä.

Laboratorioiden ilmanlaadun merkitys

Laboratorioiden ilmanlaadulla on valtava merkitys sekä työntekijöiden terveydelle että tutkimuksen laadulle. Laboratorioissa käsitellään usein kemikaaleja ja muita aineita, jotka voivat olla haitallisia hengitettynä. Huonosti suunniteltu ilmanvaihto voi johtaa pölyn ja kaasujen kertymiseen, mikä voi aiheuttaa haittavaikutuksia käyttäjille. Tämä voi vaikuttaa tutkimuksen tarkkuuteen ja tulosten luotettavuuteen.

Ilmanvaihdon suunnittelu ja toteutus

Ourexilla on laaja kokemus laboratorioiden ilmanvaihdon suunnittelusta ja toteutuksesta yliopistoissa. Meillä on asiantunteva tiimi, joka pystyy määrittämään tarpeidesi ja vaatimuksiesi perusteella optimaalisen ilmanvaihtojärjestelmän. Huomioimme erilaiset laboratorioiden tyypit ja niiden käyttötarpeet, jotta voimme tarjota räätälöidyn ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi.

Ilmanvaihtojärjestelmämme ovat suunniteltu tehokkaasti poistamaan epäpuhtaudet ilmasta ja tarjoamaan raikasta ja turvallista työympäristöä laboratorioihin. Käytämme alan uusimpia tekniikoita ja laitteita varmistaaksemme ilmanlaadun korkean tason. Lisäksi tarjoamme myös varaosatoimitukset ja huoltopalvelut, jotta voit pitää ilmanvaihtojärjestelmäsi tehokkaana ja toimivana pitkällä aikavälillä.

Asiakkaamme

Ourexilla on laaja asiakaskunta, joka kattaa eri alojen ja toimialojen tarpeet. Palvelemme ilmanvaihto- ja talotekniikkayrityksiä, valtiota, kuntia, oppilaitoksia, teollisuutta, sairaaloita, laboratorioita, katsastuskonttoreita ja pelastuslaitoksia. Toimintamme painopiste on laboratorioiden ilmanlaadun parantamisessa, ja haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen ilmanvaihtoratkaisun tarpeisiinsa.

Ourex on luotettava kumppani laboratorioiden ilmanvaihdon parantamisessa yliopistoissa. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka pitävät työympäristösi puhtaana ja turvallisena. Ole yhteydessä meihin, jos haluat lisätietoja ilmanvaihtojärjestelmistämme ja palveluistamme.