Soita 03 212 8000

Puhdasta ilmaa hitsaamoille ja katsastusasemille: Ourexin ilmanvaihtoratkaisut

Keskity puhtaasti hitsaamojen, katsastusasemien ja paloasemien ilmanvaihtoon ja sen parantamiseen

Ourex on suomalainen ilmanpuhdistusalan yritys, joka tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja työympäristöjen ilmanpuhtauden haasteisiin. Yrityksemme keskittyy erityisesti hitsaamojen, katsastusasemien ja paloasemien ilmanvaihtoon ja sen parantamiseen. Tavoitteenamme on luoda terveellinen ja turvallinen työympäristö, jossa haitalliset pölyt, käryt, kaasut, höyryt ja muut epäpuhtaudet poistetaan tehokkaasti ilmasta.

Tehokkaat ilmanvaihtoratkaisut hitsaamoille

Hitsaamot ovat yksi niistä työympäristöistä, joissa ilmanlaatu voi olla erityisen heikko. Hitsaustoimenpiteistä vapautuu runsaasti pölyä, savua ja muita epäpuhtauksia, jotka voivat olla haitallisia sekä työntekijöiden terveydelle että tuotannon laadulle. Ourex tarjoaa tehokkaita ilmanvaihtoratkaisuja hitsaamoille.

Yksi ratkaisumme on korkealuokkainen ilmanpuhdistusjärjestelmä, joka poistaa ilmasta haitalliset hitsaamossa syntyvät epäpuhtaudet. Järjestelmämme sisältää suodattimia ja teknologioita, jotka tehokkaasti keräävät ja neutraloivat pölyä, savua ja muita pienhiukkasia. Lisäksi ilmanvaihtoratkaisumme huolehtii myös tilojen riittävästä ilmanvaihdosta ja ilman virtauksen ohjauksesta, mikä parantaa työskentelyolosuhteita ja suojaa työntekijöitä.

Turvallisuutta katsastusasemille

Katsastusasemat ovat toinen ympäristö, jossa ilmanpuhtauden parantaminen on ensiarvoisen tärkeää. Liikenteen päästöjen ja ajoneuvojen huoltojen aiheuttama pöly ja savu voivat vaikuttaa haitallisesti työntekijöiden terveyteen ja heikentää työskentelyolosuhteita. Ourexin ilmanvaihtoratkaisut tukevat turvallista ja terveellistä työympäristöä katsastusasemilla.

Yksi tarjoamistamme ratkaisuista on ilmaa suodattava ilmanvaihtojärjestelmä, joka poistaa tehokkaasti haitalliset pölyt, savut ja muut epäpuhtaudet, jotka voivat aiheuttaa hengitysvaikeuksia ja muita terveysongelmia. Järjestelmämme suodattimet on suunniteltu erityisesti katsastusasemien tarpeisiin, ja ne pystyvät käsittelemään suuria ilmavirtoja ja keräämään pienhiukkaset ilmasta luotettavasti.

Turvallisuutta paloasemille

Turvalliset työskentelyolosuhteet ovat erittäin tärkeitä myös paloasemilla. Paloasemilla altistutaan usein erilaisille savuille ja kemikaaleille, jotka vapautuvat palon sammuttamisesta ja muiden tehtävien suorittamisesta. Ourex tarjoaa turvallisuutta lisääviä ilmanvaihtoratkaisuja paloasemille.

Yksi ratkaisumme on räätälöity ilmanpuhdistusjärjestelmä, joka on suunniteltu erityisesti paloasemien tarpeisiin. Järjestelmämme pystyy tehokkaasti neutraloimaan palokaasut, savut ja kemikaalit, joita vapautuu palon sammuttamisessa. Tarjoamme myös asennus- ja huoltopalvelut, jotta paloasemien ilmanvaihto pysyy aina korkeimmalla tasolla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit