Soita 03 212 8000

Työpaikan ilmanvaihdon kehittäminen Ourexin avulla

Keskity puhtaasti hitsaamojen, katsastusasemien ja paloasemien ilmanvaihtoon ja sen parantamiseen

Hitsaamot, katsastusasemat ja paloasemat ovat työympäristöjä, joissa ilman laadulla on suuri merkitys. Tässä blogikirjoituksessa tarkastelemme Ourexin tarjoamia ratkaisuja ja palveluita, jotka keskittyvät nimenomaan näiden toimialojen ilmanvaihdon parantamiseen. Ourex on suomalainen ilmanpuhdistusalan yritys, joka auttaa sinua varmistamaan työpaikkojesi ilman puhtauden ja turvallisuuden.

Ourex – Työympäristösi ilmanpuhtauden ratkaisija

Ourex on erikoistunut poistamaan työtiloista haitalliset pölyt, käryt, kaasut, höyryt ja muut epäpuhtaudet. He tarjoavat kattavan kokonaispaketin, johon kuuluvat ilmanvaihdon mitoitus ja asennus, varaosatoimitukset sekä huoltopalvelut. Ourexin asiakkaisiin kuuluvat erilaiset ilmanvaihto- ja talotekniikkayritykset, valtio, kunnat, oppilaitokset, teollisuus, sairaalat, laboratoriot, katsastuskonttorit ja pelastuslaitokset.

Katsastusasemien ilmanvaihdon ongelmat

Katsastusasemilla on usein haasteita ilmanvaihdon kanssa. Auton pakokaasut, öljyjen ja muiden kemikaalien hajut sekä pöly ja ryöppysateet voivat heikentää ilman laatua ja vaikuttaa työntekijöiden hyvinvointiin. Ourex tarjoaa ratkaisuja, jotka auttavat poistamaan nämä haitalliset aineet ilmasta, parantamaan ilman laatua ja luomaan puhtaamman ja turvallisemman työympäristön asemien henkilökunnalle sekä asiakkaille.

Paloasemien ilmanvaihto – tärkeässä roolissa turvallisuudessa

Paloasemilla ilmanvaihto on erityisen tärkeää, koska siellä käsitellään usein vaarallisia kaasuja ja kemikaaleja. Lisäksi savun ja palon savukaasujen tehokas poistaminen on elintärkeää sekä pelastajien turvallisuuden että mahdollisesti pelastettavien henkilöiden terveyden kannalta. Ourex tarjoaa paloasemille räätälöityjä ilmanpuhdistusratkaisuja, jotka varmistavat puhtaan ja turvallisen työympäristön samalla kun pienentävät palon ja savun aiheuttamia riskejä.

Ilmanvaihto hitsaamoissa – työntekijöiden hyvinvointi etusijalla

Hitsaamot ovat paikkoja, joissa syntyy paljon haitallisia hitsi- ja purkauskaasuja. Näitä kaasuja hengittävät työntekijät voivat altistua monille terveysriskeille, kuten keuhkosairauksille ja myrkytyksille. Ourex auttaa parantamaan hitsaamoiden ilmanvaihtoa poistamalla vaaralliset epäpuhtaudet ja luomalla raikkaan ja terveellisen työympäristön. Näin se edistää työntekijöiden hyvinvointia ja parantaa yleistä tuottavuutta hitsaamolla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit