Soita 03 212 8000

Huoltopalvelut

Tarjoamme kattavia huoltopalveluja purunpoistolaitteille joko erikseen tilattuna huoltotarpeen ilmetessä tai vuosihuoltosopimuksina. Keskustelemme asiakkaan kanssa laitteiston huollon tarpeesta tai viasta ja teemme toimenpiteet sen mukaisesti.

Vuosihuoltosopimusten ansiosta laitteisto huolletaan säännöllisesti huolto-ohjelman mukaisesti, mikä takaa tehokkaan huollon ja ennakoidut viankorjaukset. Näin asiakkaan ei tarvitse huolehtia huoltoväleistä, ja lisäksi dokumentoimme huollot ja koekäytämme laitteet. Koulutettu huoltohenkilöstömme takaa ammattitaitoisen palvelun ja monet ongelmat ratkeavat jopa puhelimitse.

Tarjoamme huoltopalvelua myös muihin laitteisiin purunpoistolaitteiden lisäksi.

Laboratoriopalvelut

Tarjoamme laboratorioihin kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka kattavat kalusteet, vetokaapit, kohdepoistopisteet, altaat, hanat ja muun tekniikan. Autamme asiakkaita kohteen suunnittelussa ja mitoituksessa, ja VR-lasit helpottavat kalusteiden asemointia digitaalisessa laboratoriossa.

Laboratoriotuotteemme tulevat pitkäaikaisilta yhteistyökumppaneiltamme ympäri Eurooppaa, ja takaamme aina alan uusimmat innovaatiot. Palvelumme kattaa kaikki vaiheet suunnittelusta asennukseen, ja yhteistyö tehdään saman myyjän kanssa alusta loppuun, mikä varmistaa palvelun onnistumisen ja tyytyväiset asiakkaat Hangosta Nuorgamiin.

Palvelualueemme on koko Suomi.

Teollisuuspalvelut

Teollisuusasiakkaamme saavat erikoisilmanvaihdon asiantuntijapalvelua ja parhaita ratkaisuja ilmanvaihto-ongelmien korjaamiseen. Etsimme asiakkaalle sopivat erikoispuhaltimet ja suodatinlaitteistot sekä tarjoamme päätelaitteiden valinnan ja kanavamitoituksen.

Palvelumme joustavuus, monipuolisuus ja asiakaslähtöisyys takaavat parhaat ratkaisut. Asiakkaamme arvostavat hyvin mitoitettuja ratkaisuja ja edustamiemme tuotteiden laatua.

Prosessimme on sujuva ja tehokas: yhteydenotto -> ongelman kartoitus -> ratkaisuehdotus -> hyväksytty ratkaisu -> laitteiden hankinta -> mahdollinen laiteasennus.